Hoogte videografie = Impact

Opnamen jachthaven Marnemoende IJsselstein

Drone video en hoogte videografie

Of het nu gaat om een jachthaven, natuurgebied, bedrijfspand, evenement, verkoop van je huis, of een bouwproject. Ik maak onder alle omstandigheden de mooiste beelden voor jouw organisatie. Ik ben gespecialiseerd in drone video’s en hoogte videografie.

De meeste bedrijfsvideo’s zijn weinig dynamisch en veelal op maaiveldniveau opgenomen. Laat jouw fantasie de vrije loop want alles is mogelijk. Neem contact op en maak jouw wensen kenbaar, dan ga ik meteen voor je aan de slag.

Cameramast in de praktijk 16 meter

Meerwaarde cameramast

Hoogte videografie zonder drone

Als het niet verantwoord is om met een drone te vliegen, gebruik ik mijn cameramast. Ik kan daarmee onder vrijwel alle omstandigheden luchtopnamen maken. Van mensenmassa’s tijdens drukke evenementen bijvoorbeeld.

Ik werk met een speciale cameramast. Op deze mast wordt een moving head geplaatst die van afstand wordt aangestuurd. Als vliegen met een drone niet verantwoord of toegestaan is, is mijn cameramast de oplossing. Zo maak ik zelfs bij veel wind en boven mensenmassa’s (popconcerten, evenementen, bebouwde kom) de mooiste luchtopnamen.

Neem voor meer informatie contact met mij op! → → → → → → →

Betaalbare luchtopnamen

Een aantal jaar geleden waren luchtopnamen onbetaalbaar. Inspirerendedronevideo.nl heeft zich gespecialiseerd in het maken van betaalbare hoogte foto- en videografie.

Regelgeving

Op dit ogenblik is er veel publiciteit rondom de regelgeving m.b.t. het vliegen met drones. Ik heb de oplossing en gebruik mijn cameramast in situaties waar vliegen met drones niet toegestaan of onverantwoord is.

Drone video en hoogte videografie met de meest geavanceerde apparatuur

De Yuneec Q 500 4K drone

Het weer!

Het weer is bepalend voor het vliegen met een drone. Tot windkracht 4 kan men doorgaans veilig vliegen met een drone.

Groot voordeel van IDVideo.nl is dat mijn bedrijfsauto is uitgerust met een vaste foto/videomast van 16 meter. Dit betekent in de praktijk dat het vaak nog wel mogelijk is hoogte beelden te maken vanaf de vaste mast terwijl dit met behulp van een drone niet meer verantwoord is. Er zijn in Nederland maar een paar bedrijven die de beschikking hebben over een dergelijke mast.

Test IDVideo.nl Yuneec Q500 windkracht 4

Het veilig kunnen vliegen met drones is afhankelijk van het weer. In de regel kan er tot en met windkracht 4 nog gevlogen worden met drones. Met mijn 16 meter hoge cameramast kan kan ik tijdens alle weersomstandigheden filmen.

Wat voor weer krijgen we? Wordt het de drone of gaan we voor de cameramast?