Philip van Roosmalen: Drone = droom

Mijn passie: ondernemers helpen

Mijn passie voor het vliegen met drones, het maken van inspirerende video’s gekoppeld aan mijn ervaring met marketing en ondernemerschap is de ideale achtergrond om jou te helpen aan een inspirerende video voor jouw organisatie of onderneming.

Als docent Marketing aan de Haagse Hogeschool en ondernemerscoach ben ik dagelijks bezig om mensen beter te maken. Mij is opgevallen dat maar weinig ondernemers beschikken over een pakkende bedrijfsvideo. De technologische ontwikkeling van drones brengt de mooiste luchtopnamen binnen bereik van iedereen die op zoek is naar een inspirerende video.

Sinds de opkomst van drones ben ik erdoor gefascineerd geraakt en zag ik de enorme mogelijkheden bij toepassing in bedrijfsvideo’s en voor evenementen. Ik beschik over 4 verschillende drones en een hoogtemast speciaal voor het maken van opnamen waar het vliegen met drones niet verantwoord is. Ik kan hoogteopnamen maken tijdens drukke evenementen waar vliegen met drones niet is toegestaan.

Het helpen van ondernemers geeft mij veel voldoening. Naast het maken van drone video’s ben ik actief als coach van ondernemers en ik geef les aan de Haagse Hogeschool in marketing, ondernemersvaardigheden, verandermanagement, franchise en change management.

Hoe werk ik?

We maken snel een afspraak. Vervolgens ga ik direct en doeltreffend aan de slag, we plannen een datum voor de opnamen,  en meestal is binnen één week na de opnamen de promo gereed. Ik kan de video voorzien van muziek, voice over, interviews etc. Gezamenlijk bekijken we het eindresultaat en worden er, desgewenst, aanpassingen doorgevoerd en het concept omgezet naar de definitieve video.

Ik begrijp als geen ander dat organisaties dynamisch zijn en zich snel moeten aanpassen. ook daarop speel ik direct in door een bestaande video snel weer aan te passen aan de nieuwe situatie. Bel mij voor meer informatie.