Uitgevoerde projecten door Philip – IDVideo.nl

Een kleine opsomming uit de vele projecten

Auto Service Bladel

Nick en Bjorn, de exploitanten van Auto Service Bladel, wilde graag de website een wat meer pro actievere uitstraling geven. In onderling overleg werd er afgesproken dat IDVideo.nl aan de slag zou gaan om een bedrijfspromo te gaan maken. Afgelopen week vonden de opnamen plaats. De concept promo kun je hiernaast alvast bekijken.

Jachthaven Marnemoende

In overleg met Jan Kromwijk, de eigenaar van jachthaven Marnemoende, heeft IDVideo.nl een opzet gemaakt voor een bedrijfspromo van deze schitterende jachthaven aan de Hollandsche IJssel in Ijsselstein. Besloten werd om de drone in te zetten voor inspirerende beelden. Kijk en overtuig uzelf van deze prachtige locatie in het hart van Nederland. Ga voor meer informatie naar Marnemoende en reserveer alvast een tafel in het restaurant.

Delos Yachtcharter

In samenwerking met Chris Tieleman van Comeover voor Delos Yachtcharter, een relatie van Chris, een bedrijfspromo gemaakt voor dit verhuur bedrijf van exclusieve jachten. Delos Yachtcharter is gehuisvest in jachthaven Marnemoende in Ijsselstein. Het bedrijf staat zeer goed aangeschreven als verhuurder van exclusieve hoogwaardige luxe motorjachten. Vanuit Ijsselstein kun je tochten door heel midden Nederland maken en genieten van het oer Hollandse landschap.

Werk aan de Groeneweg

Op eigen initiatief van IDVideo.nl opnamen gemaakt van fort “Werk aan de Groeneweg”. Werk aan de Groeneweg, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, oogt niet als fort. Het werk bestaat uit kleine betonnen kazematten die fungeerden als posten voor één schutter. De wat grotere piramidevormige bunkers zijn groepsschuilplaatsen. De hoogstamfruitbomen zorgen voor een bijzonder decor. Kijk ook op Forten.nl voor meer informatie over dit prachtige gebied. IDVideo.nl heeft van REDscape, een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw uit Amsterdam, een opdracht gekregen om met de drone een aantal hoogte foto’s te maken van dit zeer succesvolle project.

Bouw Villa

IDVideo.nl heeft op verzoek van John Smits van Rietdijk Rotterdam gedurende 1o maanden de nieuwbouwactiviteiten, op hoogte, gevolgd en gefilmd van een villa in het midden van het land. Iedere maand werden er drone opnamen gemaakt m.b.t. de vorderingen van de bouw. Het geheel is teruggebracht tot een compilatie van ca. 7 minuten. Op korte termijn zullen de laatste shots worden gemaakt van de inmiddels opgeleverde villa. Jos Scheerder Exclusieve Woningbouw heeft de nieuwbouw gerealiseerd. John Smits heeft nauwe banden met dit bedrijf. Deze promo is thans te zien op bovenstaande link van Jos Scheerder.

VisieR promo

Stichting Visie-R ontwikkelt en begeleidt werkervaringsprojecten en arbeidsmatige dagbesteding voor haar deelnemers. Door onze persoonlijke aanpak en directe samenwerking met zorg- en gemeentelijke partners (WMO) vinden wij voor iedereen een passend en op maat gesneden traject. Op verzoek van Dick van Wielink en Gerard Dooper van Visie-R heeft IDVideo.nl een bedrijfspromo gemaakt.

Grachten Tour

Delos Yachtcharter

In samenwerking met Chris Tieleman van Comeover voor Delos Yachtcharter, een relatie van Chris, een aanvullende promo gemaakt over het varen met een jacht door de binnenstad van Utrecht.

Hier kan uw bedrijfspromo komen te staan!

→ → → → → →